Ontwerp, techniek en productie van hoogwaardige LED producten

LedLighting BV, hét adres voor innovatieve oplossingen met LED-verlichting van hoge kwaliteit.

Met LED-verlichting zorgt u voor duurzame verlichting waarmee u bespaart op uw energierekening. Ook kunt u de werk- of leefomgeving verbeteren door de juiste toepassing van LED-verlichting. LedLighting BV adviseert hierin en ontwikkelt voor elk project een hoogwaardige oplossing.

Techniek en productie Ontwerp en advies

 

Voor wie?
LedLighting BV is werkzaam voor projectontwikkelaars in de industriële, commerciële en particuliere sector. Al onze oplossingen zijn volledig op maat gemaakt, van het maken van de lichtberekeningen en energiemonitoring tot en met het fabriceren en installeren van LED voorzieningen.

Unser Handelspartner in Deutschland ist S&W Licht GmbH in Kaltenkirchen. Bitte wenden Sie sich an S&W, wenn Sie Interesse haben an einem unserer Produkten.

S&W Licht GmbH - +49 (0) 4191 80212 - 52 - info@suw-licht.de

 

 

Referenties en netwerk:

Nieuws & innovatie

10-30-2020
Maak kennis met de opvolger van GA12S de GA12S-Next!
Het GA-12S galerij armatuur is inmiddels een beproefd led armatuur met een behoorlijke staat van dienst. Door de vraag uit de markt, kondigt en introduceert Ledlighting - TBL de een volledig prijstechnisch interessant nieuw ontwikkelde marktconform galerij armatuur met de serie aanduiding "GA12S-Next" aan. Maak kennis met dit nieuwe GA12S-next armatuur en maak gebruik van de tijdelijke interessante actie.
Lees verder
10-23-2020
Nieuwe industrie verlichting voor BAT Tilburg
Project; Brabants Afval Team (BAT) Nieuwe industriële type TBL- ULLT armaturen van Ledlighting BV voor Smeerputten en de Wasplaats.
Lees verder
09-30-2020
“Lichtadvies op maat” door TBL - Ledlighting BV
Verlichting is een essentiële factor binnen ieder bedrijf. Vaak wordt er vooral praktisch naar licht gekeken, maar verlichting gaat tegenwoordig veel verder dan dat. Voldoende licht is noodzakelijk voor het goed uitvoeren van werkzaamheden, maar verlichting beïnvloed ook onze productiviteit, alertheid en ons concentratievermogen. Daarnaast speelt verlichting een belangrijke rol bij het actuele onderwerp van verduurzaming. Met de donkere dagen voor de deur is dit hét moment om je verlichting eens goed onder de loep te nemen en op tijd klaar te zijn voor de nieuwe regelgeving rondom ledverlichting en energiebesparing. Onze lichtadviseurs helpen je daar graag bij.
Lees verder