Ontwerp, techniek en productie van hoogwaardige LED producten

LedLighting BV, hét adres voor innovatieve oplossingen met LED-verlichting van hoge kwaliteit.

Met LED-verlichting zorgt u voor duurzame verlichting waarmee u bespaart op uw energierekening. Ook kunt u de werk- of leefomgeving verbeteren door de juiste toepassing van LED-verlichting. LedLighting BV adviseert hierin en ontwikkelt voor elk project een hoogwaardige oplossing.

Techniek en productie Ontwerp en advies

 

Voor wie?
LedLighting BV is werkzaam voor projectontwikkelaars in de industriële, commerciële en particuliere sector. Al onze oplossingen zijn volledig op maat gemaakt, van het maken van de lichtberekeningen en energiemonitoring tot en met het fabriceren en installeren van LED voorzieningen.

Unser Handelspartner in Deutschland sind S&W Licht GmbH in Kaltenkirchen und Lichtdynamic Deutschland. Bitte wenden Sie sich an S&W Licht GmbH oder Lichtdynamic Deutschland, wenn Sie Interesse haben an einem unserer Produkten.

S&W Licht GmbH

Schützenstraße 28
D-24568 Kaltenkirchen

info@suw-licht.de

Mr. Jens Klanke
Tel.+49 4191 802 1252

oder

Lichtdynamic Deutschland

Oberhofstrasse 20
46244 Bottrop (Deutschland)
team@lichtdynamic.de

Mr. Peter Frankmoelle
Tel.+49 173 7 485 486

 

 

 

Nieuws & innovatie

12-31-2021
Schone en gezonde lucht in elke ruimte.
Schone en gezonde lucht in elke ruimte. Het kan. En eenvoudig. De TBL gesloten luchtreinigers met bestaande UVC-desinfecteringstechniek rekenen voor 99,9% af met virussen, bacteriën en schimmels.
Lees verder
07-02-2021
Ledlighting BV "On Air"
Ook in een nichemarkt zijn wij uw partij. Van idee tot realisatie is LedLighting BV ook uw partner.
Lees verder
07-02-2021
Zomer actie LedLighting BV
Om u te stimuleren heeft LedLighting bv een aantal armaturen uit het TBL-Ledlighting pakket in de aanbieding o.a. geschikt voor zowel utiliteit en de industriële markt. In de gehele maand Juli 2021 kunt u bestellingen plaatsen in onze webshop of via 1 van onze salesmedewerkers. Informeer naar onze hoge kortingen*
Lees verder