Ontwerp, techniek en productie van hoogwaardige LED producten

LedLighting BV, hét adres voor innovatieve oplossingen met LED-verlichting van hoge kwaliteit.

Met LED-verlichting zorgt u voor duurzame verlichting waarmee u bespaart op uw energierekening. Ook kunt u de werk- of leefomgeving verbeteren door de juiste toepassing van LED-verlichting. LedLighting BV adviseert hierin en ontwikkelt voor elk project een hoogwaardige oplossing.

Techniek en productie Ontwerp en advies

 

Voor wie?
LedLighting BV is werkzaam voor projectontwikkelaars in de industriële, commerciële en particuliere sector. Al onze oplossingen zijn volledig op maat gemaakt, van het maken van de lichtberekeningen en energiemonitoring tot en met het fabriceren en installeren van LED voorzieningen.

Unser Handelspartner in Deutschland ist S&W Licht GmbH in Kaltenkirchen. Bitte wenden Sie sich an S&W, wenn Sie Interesse haben an einem unserer Produkten.

S&W Licht GmbH - +49 (0) 4191 80212 - 52 - info@suw-licht.de

 

 

Referenties en netwerk:

Nieuws & innovatie

07-14-2020
Led verlichting verplicht voor bedrijven 1 juli 2020
Per 1 juli 2020 moeten bedrijven verplicht overgestapt zijn op led verlichting. Dit heeft de tweede kamer bepaald na de motie van, van der Lee en Agnes Mulder. Lees er hier meer over wat dit voor uw bedrijf inhoudt en welke led verlichting voor u geschikt is. Motie aangenomen: Bedrijven verplicht over op led verlichting Op 8 November 2018 stemde een meerderheid van de tweede kamer vóór de motie waarbij bedrijven worden verplicht om voor 1 juli 2020 over te stappen op led verlichting. Deze motie werd ingediend door Van der Lee en Agnes Mulder. De motie luidde als volgt: ‘constaterende dat de verplichting van led verlichting in de dienstensector 0,9 megaton CO2-winst kan opleveren; overwegende dat de aanschaf van led verlichting door een lagere energierekening zich op termijn terugverdient; verzoekt de regering, bedrijven te verplichten uiterlijk 1 juli 2020 uitsluitend led verlichting te gebruiken; verzoekt de regering tevens om het goede voorbeeld te stellen door zelf ook over te stappen naar led verlichting in haar gebouwen en installaties, en gaat over tot de orde van de dag.
Lees verder
04-10-2020
Sluitingsdagen LedLighting BV
Het Corona virus COVID 19 heeft ook op ons bedrijf een enorme impact, en ook Ledlighting BV heeft last van deze economische crisis. Daarom heeft de directie van Ledlighting BV een aantal noodzakelijke maatregelen genomen en de onderstaande sluitingsdagen vastgesteld.
Lees verder
03-19-2020
Gezondheidscrisis door / met Covid-19 (coronavirus).
Momenteel maken wij een ongekende gezondheidscrisis door/met Covid-19 (coronavirus). Ledlighting BV neemt dit zeer ernstig. Onze topprioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze klanten, partners, medewerkers en alle burgers. We volgen hiervoor de richtlijnen van de overheid op de voet. Aangezien de hinder geografisch uitbreidt en het alsmaar langer duurt, kan dit van invloed zijn op onze leverings- en productievestigingen en daardoor zelfs op de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze teams stellen alles in het werk om u op de hoogte te houden van elke mogelijke impact die deze situatie op u zou kunnen hebben en blijven hiervoor tot uw dienst. Deze situatie dwingt ons echter om thuiswerken maximaal te stimuleren
Lees verder