TBL-ULLT Tubelight IP69K

Waarom kiezen voor de TBL Ledlighting ULLT Tubelight serie,

 

TBL Ledlighting BV werkt sinds haar bestaan continu aan LED oplossingen en -stuurprogramma's.

Met onze betrouwbare producten en uitstekende service werken we aan nieuwe oplossingen en uitvoeringen voor ons gehele LED producten assortiment.

Als een totaal leverancier van LED verlichting en verlichtingsoplossingen, levert ons team alle benodigde inspanningen om u als partner u te helpen bij de projecten, productkeuzes en systeemveiligheidsintegratie te voltooien om een ​​veilige werkomgeving voor uw personeel te bieden.

De TBL ULLT serie is een armatuur met een betrouwbare en robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in diverse lengtes en kan ingezet worden op plaatsen waar extreme specificaties gelden m.b.t. IP waterdichtheidklasse en slagvastheid IP69K. Tevens zijn ook diverse accessoires beschikbaar en kunnen gemakkelijk aan het standaard armatuur toegevoegd worden. Assessoires vermeld op de datasheet hieronder te downloaden.

Alle producten van TBL Ledlighting BV zijn goedgekeurd volgens CE/ENEC/SAA/UL

Veiligheid van de producten staat voorop.

TBL Ledlighting BV blijft innoveren op de nieuwe technologie van haar led- assortiment en -stuurprogramma's vanwege het vertrouwen en de ondersteuning van onze al haar relaties.

 

Onz producten bieden premium kwaliteit, een lange levensduur en zijn gemaakt van kwaliteitscomponenten. TBL Ledlighting vertegenwoordigt op maat geconfigureerde producten en staat garant voor de best mogelijke match tussen de functionaliteiten van de applicatie en de wensen van je gebruiker(s). In combinatie met onze eigen opties en toebehoren kan hun functionaliteit verder worden uitgebreid voor extra comfort, energiebesparing en dynamische verlichting.

Type/montage