Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Bluetooth aansturen van straatverlichting

Bluetooth aansturen van straatverlichting

Het aansturen van straatverlichting met Bluetooth-technologie

Stel je voor: een stad, straat, park of parkeerterrein welke nooit slaapt, een plek die altijd efficiënt het licht regelt. Bij ons draait alles om innovatie en duurzaamheid, en we zijn trots dat we armaturen kunnen leveren en zelfs bestaande armaturen kunnen ombouwen met draadloze Bluetooth (BLE) communicatie. 

Met onze draadloze Bluetooth (BLE) communicatietechnologie kan de verlichting op afstand worden beheert, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere onderhoudskosten. Of het nu gaat om het aanpassen van de helderheid van de verlichting, het plannen van schema's voor verschillende tijden van de dag, of het ontvangen van real-time meldingen over storingen, onze armaturen 

Maar dat is nog niet alles! Onze verlichting is ontworpen met de nieuwste LED-technologie, waardoor het energie-efficiënt is en de CO2-uitstoot vermindert. Hiermee draagt het bij aan een schonere en groenere omgeving voor iedereen.

Kies voor onze straatverlichting met draadloze Bluetooth (BLE) communicatie en verander de manier waarop uw stad, straat of parkeerterrein wordt verlicht. Sluit je aan bij de beweging naar slimmere, efficiëntere en duurzamere steden. Samen maken we de toekomst helderder en groener.

Bel of mail ons voor meer informatie

Terug naar overzicht