Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Ledverlichting voedselverwerkende industrie

Wij produceren HACCP en FDA verlichting
Ledverlichting voor HACCP en FDA binnen de voedselverwerkende industrie, made in holland

In Heinenoord ontwikkelen en produceren wij verlichting voor de voedselindustrie. Zowel voor HACCP omgevingen als omgevingen waar FDA certificering van toepassing is.

Bij LedLighting TBL begrijpen we de unieke behoeften van de voedselverwerkende industrie en streven we ernaar om uw bedrijf te helpen efficiënter te werken. Met onze hoogwaardige FDA gecertificeerde LED-verlichtingsoplossingen bieden we u de perfecte combinatie van helderheid, duurzaamheid, hygiene, voedseleisen en kostenbesparing.

Onze ledverlichting voor de voedselverwerkende industrie ontwerpen wij specifiek om aan de strenge eisen van voedselverwerkende omgevingen te voldoen. Ze bieden een superieure lichtkwaliteit, waardoor uw medewerkers een optimaal zicht hebben op hun werkplekken. Bovendien verminderen ze schaduwen en verblinding, wat de veiligheid en productiviteit verhoogt.

Bel of mail ons voor meer informatie over FDA gecertificeerde armaturen voor in de productiehal of in machines binnen de voedselverwerking; 0180 - 72 99 00 of info@ledlightingbv.nl