Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

NIEUW! Wandarmatuur IP65 met solar en sensor

NIEUW! Wandarmatuur IP65 met solar en sensor

Aluminium wandarmatuur IP65: Energiezuinig, Slim, Solar!

Bespaar energie en verlicht uw tuin, buitengang, donkere plek in de tuin of voordeur met dit energiezuinige en fraai vormgegeven LED wandarmatuur. Dankzij het ingebouwde zonnepaneel (solar) en bewegingssensor geniet u van warm licht (3000K) wanneer u het nodig heeft, zonder extra kosten. 

Ontdek ons innovatieve aluminium wandarmatuur met solar en sensor: de perfecte oplossing voor energiezuinige en slimme buitenverlichting! Met geïntegreerde zonnepanelen vangt dit armatuur overdag zonlicht op en slaat het op in een krachtige batterij, zodat het 's nachts automatisch kan schijnen zonder elektriciteit te verbruiken.

De ingebouwde sensor zorgt voor intelligente verlichting. Wanneer iemand in de buurt komt, detecteert de sensor de beweging en schakelt het licht automatisch aan, waardoor je veiligheid en gemak wordt geboden. Dit maakt ons nieuwe wandarmatuur ideaal voor tuinen, opritten, terrassen en meer.

Met een duurzaam ontwerp en energie-efficiënte technologie bespaar je geld op je energierekening en draag je bij aan een groenere planeet. Kies voor onze wandarmatuur met solar en sensor en verlicht je buitenruimte op een slimme en milieuvriendelijke manier!"

Geen gedoe met kabels, gewoon installeren, klaar!

Meer informatie

ILFS aluminium led lijnverlichting voor industriële toepassingen

Terug naar overzicht