Nieuws

Gewijzigde openingstijden tijdens Hemelvaartdag 2023

Geplaatst op: 26-04-2023

In verband met Hemelvaartdag zijn wij tussen 18 mei t/m 19 mei 2023 gesloten. Wij wensen u een Lang weekend

Lees verder »

Ledlighting B.V. gaat verhuizen per 1 december 2022

Geplaatst op: 01-12-2022

Ledlighting B.V. verhuist naar een prachtig nieuw kantoorpand met bijbehorend magazijn. Per 2 januari 2023 zijn wij te vinden op dit nieuwe adres. Wij verzoeken u deze gegevens in uw administratie te verwerken: Ledlighting B.V. Reedijk 8 - 6 3274 KE Heinenoord T +31 (0)180 729900

Lees verder »

Kantoorpand Statenlaan 's-Hertogenbosch opgeleverd

Geplaatst op: 28-10-2022

Ledlighting B.V. heeft samen met haar relatie Burgmans Alewijns een pracht van een project opgeleverd. Een kleine 300 speciaal op maat gemaakte ledpanel armaturen en downlighters, zijn in dit pand aan de Statenlaan te s'-Hertogenbosch in het bestaande plafond gemonteerd ter vervanging van de conventionele verlichting. Ook deze drie overheidsinstellingen zijn klaar om te werken conform de energieregels welke in werking treden vanaf 2023.

Lees verder »

Elkerliek ziekenhuis Helmond van Conventionele verlichting naar Led boven het Bed.

Geplaatst op: 21-10-2022

Ledlighting BV samen met Sleegers Elektrotechniek BV Helmond, stonden samen voor een uitdaging. Conventionele verlichting ombouwen naar Led boven het Bed, waarbij de behuizing van de bestaande bestaande bed verlichting behouden moest blijven samen met het bediengemak vanuit het bed.

Lees verder »

Parkeergarage Hart van de Waalsprong bijna gereed

Geplaatst op: 19-10-2022

Het einde is bijna in zicht, samen met Installateur JWR Wijchen en Ledlighting BV, met de puntjes op de I te zetten met dit prestigieuze parkeergarage project. Hart van de Waalsprong Nijmegen.

Lees verder »

TBL-Ledlighting BV introduceert Ultra Flat IP65 armatuur: de “TBL-LAN Serie”

Geplaatst op: 08-04-2022

TBL-Ledlighting BV introduceert na succesvolle proefplaatsingen exclusief voor Nederland een Ultra Flat IP65 armatuur: de “TBL-LAN Serie” Dit nieuwste LED-armatuur is, net als alle armaturen van TBL-LedLighting BV, uitgerust met een uniek montage systeem waardoor dit armatuur snel en eenvoudig in uw installatie opgenomen en gemonteerd kan worden.

Lees verder »

Specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUVIS) naar 30 april 2022

Geplaatst op: 17-03-2022

De Specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUVIS) is een uitkering voor gemeenten om het binnenklimaat van bestaande schoolgebouwen te verbeteren. Het gaat vooral om de financiering van bouw- en installatiekosten. Het budget van de SUVIS-regeling is in 2021 opgehoogd. De SUVIS ging daarom weer open van 1 oktober 2021 tot en met 31 januari 2022. Omdat er nog budget is, blijft de SUVIS open tot en met 30 april 2022 17:00 uur. Bij deze verlenging veranderen de voorwaarden en het budget niet.

Lees verder »

Energieinvesteringsaftrek (EIA) 2022

Geplaatst op: 26-01-2022

Zoals ieder jaar zijn de eisen om in aanmerking te komen voor de EIA subsidie wederom aangescherpt. De zeer strenge eis tov de levensduur 50.000 L90 B50 is gehandhaafd. Daarnaast is er ook nog een eis bij gekomen voor het rendement van het armatuur. Dit rendement moet minimaal 125 Lm/W zijn. Gelukkig zijn wij altijd bezig om de levensduur en efficiëntie te verbeteren. Daarom is het grootste deel van ons assortiment gewoon geschikt om de EIA-subsidie toe te passen. Voor meer informatie over de EIA 2022 (www.rvo.nl) Directe links naar onze EIA producten:

Lees verder »

Schone en gezonde lucht in elke ruimte.

Geplaatst op: 31-12-2021

Schone en gezonde lucht in elke ruimte. Het kan. En eenvoudig. De TBL gesloten luchtreinigers met bestaande UVC-desinfecteringstechniek rekenen voor 99,9% af met virussen, bacteriën en schimmels.

Lees verder »

Ledlighting BV "On Air"

Geplaatst op: 02-07-2021

Ook in een nichemarkt zijn wij uw partij. Van idee tot realisatie is LedLighting BV ook uw partner.

Lees verder »

Energielabel C voor kantoren

Geplaatst op: 18-06-2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit 2012.

Lees verder »

Aanlichten "Kerk Oud Alblas"

Geplaatst op: 01-03-2021

In opdracht van Zeggelaar Installatietechniek BV, heeft LedLighting BV, de kerk in Oud Alblas mogen aanlichten. Van idee tot lichtberekening en eindresultaat van dit project is hieronder weergegeven. Het resultaat is een mooi egaal verlichte kerk die matched met hetgeen we bedacht hadden.

Lees verder »

EIA 2021 Subsidie op Ledverlichting en lichtmanagement

Geplaatst op: 07-02-2021

Om de overstap op energiezuinige systemen aan te moedigen, werkt de Rijksoverheid al lange tijd met subsidies. Hieronder een korte overzicht van de beschikbare subsidies.

Lees verder »

Maak kennis met de opvolger van GA12S de GA12S-Next!

Geplaatst op: 30-10-2020

Het GA-12S galerij armatuur is inmiddels een beproefd led armatuur met een behoorlijke staat van dienst. Door de vraag uit de markt, kondigt en introduceert Ledlighting - TBL de een volledig prijstechnisch interessant nieuw ontwikkelde marktconform galerij armatuur met de serie aanduiding "GA12S-Next" aan. Maak kennis met dit nieuwe GA12S-next armatuur en maak gebruik van de tijdelijke interessante actie.

Lees verder »

Nieuwe industrie verlichting voor BAT Tilburg

Geplaatst op: 23-10-2020

Project; Brabants Afval Team (BAT) Nieuwe industriële type TBL- ULLT armaturen van Ledlighting BV voor Smeerputten en de Wasplaats.

Lees verder »

“Lichtadvies op maat” door TBL - Ledlighting BV

Geplaatst op: 30-09-2020

Verlichting is een essentiële factor binnen ieder bedrijf. Vaak wordt er vooral praktisch naar licht gekeken, maar verlichting gaat tegenwoordig veel verder dan dat. Voldoende licht is noodzakelijk voor het goed uitvoeren van werkzaamheden, maar verlichting beïnvloed ook onze productiviteit, alertheid en ons concentratievermogen. Daarnaast speelt verlichting een belangrijke rol bij het actuele onderwerp van verduurzaming. Met de donkere dagen voor de deur is dit hét moment om je verlichting eens goed onder de loep te nemen en op tijd klaar te zijn voor de nieuwe regelgeving rondom ledverlichting en energiebesparing. Onze lichtadviseurs helpen je daar graag bij.

Lees verder »

Led verlichting verplicht voor bedrijven 1 juli 2020

Geplaatst op: 14-07-2020

Per 1 juli 2020 moeten bedrijven verplicht overgestapt zijn op led verlichting. Dit heeft de tweede kamer bepaald na de motie van, van der Lee en Agnes Mulder. Lees er hier meer over wat dit voor uw bedrijf inhoudt en welke led verlichting voor u geschikt is. Motie aangenomen: Bedrijven verplicht over op led verlichting Op 8 November 2018 stemde een meerderheid van de tweede kamer vóór de motie waarbij bedrijven worden verplicht om voor 1 juli 2020 over te stappen op led verlichting. Deze motie werd ingediend door Van der Lee en Agnes Mulder. De motie luidde als volgt: ‘constaterende dat de verplichting van led verlichting in de dienstensector 0,9 megaton CO2-winst kan opleveren; overwegende dat de aanschaf van led verlichting door een lagere energierekening zich op termijn terugverdient; verzoekt de regering, bedrijven te verplichten uiterlijk 1 juli 2020 uitsluitend led verlichting te gebruiken; verzoekt de regering tevens om het goede voorbeeld te stellen door zelf ook over te stappen naar led verlichting in haar gebouwen en installaties, en gaat over tot de orde van de dag.

Lees verder »

Gezondheidscrisis door / met Covid-19 (coronavirus).

Geplaatst op: 19-03-2020

Momenteel maken wij een ongekende gezondheidscrisis door/met Covid-19 (coronavirus). Ledlighting BV neemt dit zeer ernstig. Onze topprioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze klanten, partners, medewerkers en alle burgers. We volgen hiervoor de richtlijnen van de overheid op de voet. Aangezien de hinder geografisch uitbreidt en het alsmaar langer duurt, kan dit van invloed zijn op onze leverings- en productievestigingen en daardoor zelfs op de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze teams stellen alles in het werk om u op de hoogte te houden van elke mogelijke impact die deze situatie op u zou kunnen hebben en blijven hiervoor tot uw dienst. Deze situatie dwingt ons echter om thuiswerken maximaal te stimuleren

Lees verder »

Parkeergarage Garenmarkt Leiden opgeleverd.

Geplaatst op: 25-02-2020

Parkeergarage Garenmarkt Leiden opgeleverd. In samenwerking met JWR Elektrotechniek BV heeft Ledlighting BV weer een schitterend project ILFS ledlijn verlichting i.c.m. koofverlichting mogen leveren. 5 parkeerlagen maatwerk. Klasse en een oprecht compliment voor alle deelnemende partijen.

Lees verder »

LedLighting BV levert aan Tech Data binnen als buitenverlichting .

Geplaatst op: 13-12-2019

LedLighting BV heeft onlangs bij Tech Data zowel de binnen als buitenverlichting mogen leveren en installeren.

Lees verder »

Duidelijke uitleg van ons straatverlichtingsarmatuur de ULSL.

Geplaatst op: 07-08-2019

Een mooi informatief filmpje over ons ULSL straatverlichtingsarmatuur. Daarin word op een duidelijke en fraaie manier uitgelegd welke mogelijkheden en opties dit veelzijdige armatuur te bieden heeft.

Lees verder »

LedLighting BV introduceert de ULGL serie Grow Led Armaturen.

Geplaatst op: 05-08-2019

De ULGL serie Grow led Armaturen zijn in samenspraak met één van onze vaste partners ontworpen waarbij gebruik wordt gemaakt van onze eigen fabrikanten met diens componenten en grondstoffen. Ledlighting BV streeft naar zeer efficiënte tuinbouw armaturen van hoge kwaliteit en een lange levensduur met een hoog rendement gedurende de gehele levensduur. Dit resulteert in een betrouwbare en herhaalbare oogst op jaarbasis. Deze ULGL serie Grow led armaturen zijn van superieure kwaliteit.

Lees verder »

Handhaving Energiebesparingsplicht

Geplaatst op: 18-04-2019

Een wet op energiebesparing was er al veel langer (jaren 90…) alleen ontbrak de handhaving hierop. Nu wil de regering actief en met maatregelen (zowel in wel of niet investeren van verduurzaming (subsidies/boetes ) op versnelde invoering inzetten.

Lees verder »

Tweede Kamer neemt motie aan voor verplichting led-verlichting per 1 juli 2020

Geplaatst op: 18-04-2019

De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen om bedrijven te verplichten uiterlijk per 1 juli 2020 enkel led-verlichting te gebruiken.

Lees verder »

Ledlighting BV levert Led-verlichting voor parkeergarage P3 op Schiphol

Geplaatst op: 03-04-2019

De uitbreiding van de P3 Lang Parkeren-garage op Schiphol is opgeleverd. Hierdoor stijgt het aantal overdekte parkeerplekken van 2.650 naar meer dan 5.000 stuks en dat alles onder nieuwe led-verlichting geleverd en geproduceerd door Ledlighting BV.

Lees verder »

Ledlighting Introduceert haar nieuwe Trackinglight ULTL

Geplaatst op: 03-04-2019

Ledlighting samen met haar partner S&W Lichtmanagement zorgen voor een schitterend resultaat met hun Duitse Keukenstudio project. Hier is toegepast de ULTL serie, de nieuwe telg in het assortiment van Ledlighting BV.

Lees verder »

Ledlighting BV levert weer 4 km ILFS lichtlijnen aan project in Duitsland

Geplaatst op: 30-11-2018

Wederom is het ons zonder problemen gelukt om 4 kilometer verdeeld over 5 verdiepingen onze ILFS lichtlijnen te leveren samen met onze business partner S&W voor een project in de omgeving van München

Lees verder »

Nieuwe ULTR armaturen in Parkeergarage De Geer Veldhoven

Geplaatst op: 21-11-2018

Ledlighting BV levert haar Nieuwe generatie ULTR Triproof armaturen aan Parkeergarage De Geer Veldoven

Lees verder »

Ledlighting levert ILFS aan PG Vollenhovenstraat

Geplaatst op: 20-10-2018

Ledlighting BV levert ILFS Led lijnverlichting Parkeergarage Vollenhovenstraat in Rotterdam

Lees verder »

Uitbreiding Schiphol P3 uitgevoerd met verlichting van Ledlighting BV

Geplaatst op: 15-10-2018

Op Schiphol wordt aan de entreezijde van het parkeerterrein Schiphol Parkeren P3 voor lang parkeren uitgebreid. Op dit moment wordt in een rap tempo de aanbouw tegen de bestaande garage aan gebouwd. Ledlighting BV levert voor zowel de extra verdieping op P3 als de nieuwbouw parkeergarage de verlichting. De extra verdieping is inmiddels gereed de aanbouw parkeergarage moet begin 2019 worden opgeleverd en heeft een oppervlakte van 46.000 vierkante meter, die 2535 nieuwe parkeerplaatsen biedt

Lees verder »

Deeze Keukens Helmond kiest voor Ledpanels van Ledlighting BV

Geplaatst op: 03-04-2018

Deeze Keukens uit Helmond Dhr. Harold Bouw, wilde graag een rustiger lichtbeeld op het kantoor en tevens Led introduceren. Ledlighting BV adviseerde hun nieuwe ULPL 60x60 led panels in de kleur 3000K, toe te passen.

Lees verder »

Ledlighting BV levert nieuwe Led Panels ULPL Plus aan Maxima Medisch Centrum

Geplaatst op: 28-11-2017

Ledlighting BV introduceerd sinds november 2017 haar nieuwe Ledpanel ULPL Plus serie, en direct realiseerde Ledlighting BV succelvol haar eerste project met deze volledig nieuwe serie ledpanels, bij het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven.

Lees verder »

LedLighting BV aanwezig op het evenement "Open Dag" van Electrosupply 27 Oktober 2017

Geplaatst op: 28-10-2017

LedLighting BV, was één van de deelnemende leveranciers tijdens de Open dag op 27 oktober 2017 van Electrosupply Dordrecht

Lees verder »

LedLighting BV levert LED verlichting voor Ruiterclub de Voorweg te Zoetermeer.

Geplaatst op: 24-10-2017

Ruiterclub "De Voorweg" te Zoetermeer heeft voor het HBS-armatuur gekozen om hun binnenbak van 21 x 45m aan te lichten.

Lees verder »

LedLighting BV levert alle Ledverlichting voor Parkeer Garage "The Red Apple" Rotterdam

Geplaatst op: 25-09-2017

Parkeergarage "The Red Apple" Rotterdam. Kiest voor LedLighting Led Armaturen

Lees verder »

Hudson's Bay kiest voor LedLighting BV

Geplaatst op: 11-09-2017

De Canadese winkelketen Hudson's Bay Company opent haar winkel in voormailig V&D pand in Tilburg en kiest samen met de gemeente Tilburg voor ledverlichting in de Passage luifel voor LedLighting BV

Lees verder »

LedLighting BV Introduceert nieuw Lijnsysteem (ILFS)

Geplaatst op: 11-09-2017

LedLighting BV Introduceert per November 2017 haar nieuwe Led Lijnsysteem (ILFS.

Lees verder »

Led via EPBD-richtlijn verplichten

Geplaatst op: 30-06-2017

LightingEurope blij met voornemen EU: ‘Led via EPBD-richtlijn verplichten'

Lees verder »

Lammermarkt

Geplaatst op: 25-04-2017

LedLighting BV levert verlichting voor Lammermarkt Leiden

Lees verder »

LedLighting BV, WLF armatuur FDA Foodsafe en HACCP gecertificeerd

Geplaatst op: 30-03-2017

Het volledig kunststof WLF armatuur heeft alle strenge keuringen en certificeringen behaald voor gebruik in de voedselindustrie

Lees verder »

LedLighting levert ook ledoplossingen voor Tunnels

Geplaatst op: 01-02-2017

LedLighting BV levert Ledoplossingen voor de Pictogram armaturen en de Contourverlichting voor Tunnels. Recentelijk hebben we de eerste tunnel opgeleverd

Lees verder »

LedLighting BV introduceert de nieuwe "WLF" serie

Geplaatst op: 01-12-2016

Een speciaal ontworpen design en verkrijgbaar in diverse lengtes, van los armatuur tot een maximaal lengte per armatuur van 3,70 mtr en koppelbaar voor montage in lijnverlichting,

Lees verder »

Nieuwe generatie ULF-ILF armaturen

Geplaatst op: 24-09-2016

De nieuwe generatie ULF-ILF armaturen komt beschikbaar! 130 lumen per watt netto!A++

Lees verder »

LedLighting BV levert de verlichting voor de nieuwbouw parkeergarage Lammermarkt te Leiden

Geplaatst op: 06-09-2016

Ledlighting BV, heeft In samenwerking met de combinatie Dura Vermeer - BESIX en Spie Building systems, de opdracht voor het leveren van meer dan 800 ULF led armaturen voor deze parkeergarage onder de Lammermarkt te Leiden.

Lees verder »

Opdracht voor het ontwikkelen, produceren en leveren LED verlichting StaayFood Dronten.

Geplaatst op: 26-08-2016

In opdracht van Hoppenbrouwers Techniek uit Dongen ontwikkeld Ledlighting kunststof IP67 FoodSafe Led armaturen.

Lees verder »

LedLighting BV levert LED-verlichting aan Aldonk Plaatwerkindustrie BV

Geplaatst op: 02-08-2016

LedLighting Levert LED verlichting aan Aldonk Plaatwerkindustrie BV te 's-Gravendeel

Lees verder »

LedLighting BV Levert verlichting voor Service Centrum Weert

Geplaatst op: 25-07-2016

LedLighting BV leverd speciale waterdichte ledverlichting voor de Tank Clean Hal voor Service Centrum Weert

Lees verder »

LedLighting BV vervangt Ledverlichting parkeergarage Heuvelgallerij Eindhoven

Geplaatst op: 04-07-2016

LedLighting BV vervangt voor Q-Park de bestaande verlichting in parkeergarage Heuvelgallerij.

Lees verder »

Eindhoven Airport kiest voor parkeerterrein verlichting van LedLighting BV

Geplaatst op: 16-06-2016

Master in Parking selecteert voor 2 parkeerterreinen van Eindhoven Airport voor Terreinverlichting van LedLighting BV de ULSL Serie. BV

Lees verder »

P3 Schiphol opgeleverd en geopend,

Geplaatst op: 18-04-2016

De door LedLighting bv van LED-verlichting voorziene parkeergarage P3 is geopend

Lees verder »

LedLighting levert foodsafe LED armaturen voor de grootste vriestunnel van AFE Europe

Geplaatst op: 20-02-2016

LedLighting levert foodsafe LED armaturen voor de grootste vriestunnel van AFE Europe. LedLighting bv heeft een nieuw LED armatuur ontworpen voor de voedselindustrie. Het armatuur voldoet aan alle eisen voor de voedselindustrie en heeft hiervoor een officieel certificaat foodsafe behaald.

Lees verder »

LED-verlichting voor Turfschip Breda

Geplaatst op: 29-01-2016

LedLighting levert ook verlichting voor 4e parkeergarage Breda

Lees verder »

Activiteitenbesluit, energiebesparing en powermanagment

Geplaatst op: 18-12-2015

Bedrijven zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Wij willen u hier graag in adviseren mbt power management en Ledverlichting

Lees verder »

LedLighting BV levert verlichting Reedijk used tyres

Geplaatst op: 02-12-2015

LedLighting BV levert verlichting Reedijk used tyres

Lees verder »

LedLighting BV levert verlichting nieuwbouw Parkeergarage P3 Schiphol

Geplaatst op: 04-11-2015

LedLighting BV levert de verlichting voor de nieuwbouw parkeergarage P3 van Schiphol

Lees verder »

Scholing Powerline communicatie voor partners

Geplaatst op: 03-11-2015

LedLigthting organiseert samen met RMDS op 3 en 4 november voor partners een scholingsbijeenkomst over powercommunicatie.

Lees verder »

Parkeergarage Markthal Rotterdam beste van Europa!

Geplaatst op: 24-09-2015

Parkeergarage Markthal Rotterdam wint European Parking Award

Lees verder »

Allicht vermelding editie september 2015

Geplaatst op: 09-09-2015

Ook in de September 2015 editie van Allicht, heeft Ledlighting BV weer een vermelding staan. Allicht een lichtmagazine voor professionals.

Lees verder »