Elkerliek ziekenhuis Helmond van Conventionele verlichting naar Led boven het Bed.

Geplaatst: 21-10-2022

Vandaag is het dan zo ver, Ledlighting BV was bij de oplevering van de eerste 6 kamers van de afdeling Geboorte en Gezin van het Elkerliek ziekenhuis Helmond.

Ledlighting BV samen met Riny Sleegers van Sleegers Elektrotechniek BV Helmond, stonden samen voor een uitdaging. Conventionele verlichting ombouwen naar Led boven het Bed, waarbij de behuizing van de bestaande bestaande bed verlichting behouden moest blijven samen met het bediengemak vanuit het bed.

Dit betekend apart schakelen en behoud van de dimming functie extern en vanuit het bed. Ledlighting heeft hierbij een passende oplossing samengesteld waarbij alle schaarse ruimtes in de behuizing optimaal benut zijn. Samen met Ledpanels met Bluesky aplicatie en de TBL-DL serie downlighter maak dit tot een perfecte ontspannen sfeer op de kamer voor dit ziekenhuis.

Zowel Ledlighting BV als  Sleegers Elektrotechniek BV en de technische staf van het Elkerliek ziekenhuis zijn trots op dit schitterende resultaat. Dit gaat zeker een solide basis vormen voor nog meer kamer binnen het Elkerliek ziekenhuis Helmond.

 

 

 

« Nieuws overzicht