LED-verlichting voor Turfschip Breda

Geplaatst: 29-01-2016

Januari 2016

LED-verlichting voor Turfschip Breda

LedLighting b.v. levert nu ook verlichting voor de 4e parkeergarage van de Gemeente Breda.

 

Het karakteristieke Turfschip werd op dinsdag 16 december 2008 officieel geopend door toenmalig burgemeester Peter van der Velden. De realisatie vergde ruim twee jaar. Het Turfschip is een markant gebouw geworden, met als blikvangers de ‘bolle, ronde vorm’ en de entree van bioscoop Pathé. Het Turfschip is ontworpen door architectenbureau Kraaijvanger • Urbis en ontwikkeld door Novaproject. De parkeergarage biedt plaats aan ruim 600 auto’s.

Naast de parkeergarages “De Barones”, “Concodia” en “de Prins”, levert LedLighting b.v. nu ook de verlichting voor “het Turfschip”. Samen met de Gemeente Breda en installateur van Dijnsen is gekozen om ook voor deze garage de conventionele TL verlichting na 8 jaar te vervangen door LED-verlichting. De eerder opgedane ervaring heeft wederom geleid tot een mooie samenwerking en klantgerichte oplossing.

Om weinig tot geen aanpassingen hoeven te doen aan de aanwezige bekabeling is gekozen voor doorvoer bedrading in het bevestigingsprofiel van de armaturen. De installatietijd en de hiermee gepaarde kosten kunnen door deze keuze aanzienlijk verkort worden. Om overal de juiste lichtsterkte te krijgen worden er diverse type ULF(V) armaturen toegepast al dan niet voorzien van individuele radardetectie en noodvoorziening .

Wij als Nederlandse LED producent gaan er trots op dat we samen met de gemeente Breda en installateur van Dijnsen weer een bijdragen kunnen leveren aan een goed verlichte, energiezuinige en onderhoudsvriendelijke parkeergarage.

 

  

 

 

 

« Nieuws overzicht