Schone en gezonde lucht in elke ruimte.

Geplaatst: 31-12-2021

Schone en gezonde lucht in elke ruimte. Het kan. En eenvoudig. De TBL gesloten luchtreinigers met bestaande UVC-desinfecteringstechniek rekenen voor 99,9% af met virussen, bacteriën en schimmels.

We weten nu meer dan tevoren dat kleine ademdeeltjes in de lucht een rol spelen bij de verspreiding van het coronavirus. Dat maakt goed ventileren tot een noodzaak. Goed ventileren gaat niet vanzelf en bij de meeste ventilatiesystemen moet je ook zelf aan de slag.
LedLighting BV biedt een eenvoudige en snelle oplossing met de TBL-UVC5 luchtreiniger. De UVC-lichtbron in de luchtreiniger doodt 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht. In de video wordt in twee minuten de techniek uitgelegd.

De TBL-UVC5 luchtreiniger past in bestaande systeemplafonds en is ook te gebruiken als zelfstandige opbouwunit met behulp van bijgeleverde ophang- en valbescherming kabels. Inclusief montage en korte levertijden. Uitgerust met een afstandsbediening, ingebouwde tijdklok, ingebouwde LED troffel armatuur met instelbare lichtkleur en dimstanden en voorzien van een stille modus voor vergaderingen.Wij zijn bijzonder enthousiast over de TBL-UVC5 luchtreiniger en wij vertellen je er graag meer over. Laat een reactie achter in de comments of vraag vrijblijvend de brochure aan.

https://www.youtube.com/watch?v=bmNJ6H7XdQA

 

« Nieuws overzicht