Dynamische Led Verlichting

            

Dynamische LED verlichting:
Een duidelijke besparing!

Ledlighting B.V. zoekt steeds naar slimme, duurzame productoplossingen. Zo ontwikkelde de afdeling Research & Development “Dynamische Ledverlichting”.

Meestal brandt verlichting bijv. in magazijnen op volle sterkte, ook als er niemand aanwezig is. Door dynamische verlichting van Ledlighting B.V. kan tot 90% op de energiekosten worden bespaard. Aanwezigheidsdetectoren zorgen ervoor dat de verlichting op volle sterkte gaat branden daar waar beweging is. Bij afwezigheid dimt de verlichting terug naar een minimum niveau (minimaal 10%) van het lichtniveau. De dynamische Ledverlichtings toepassingen maakt het zelfs mogelijk om de lichtlijnen in meerdere gedeeltes of per lijndeel te kunnen regelen. Met onze speciaal ontwikkelde Canbus besturing is het mogelijk per armatuur te sturen en enkele armaturen te laten functioneren als noodverlichting. Het grote voordeel van dit geheel nieuwe systeem is dat de dynamische Ledverlichtings toepassing ook te realiseren is op bestaande reeds geplaatste Ledlighting BV lijnverlichtingssystemen (vanaf 2007) dit betekend dat bestaande Systemen, naar uw wens aangepast kunnen worden. o.a. Extra armaturen, intelligentie, noodverlichting etc. 

 

 
Units en eventuele reflectoren kunnen worden vervangen, zodat bestaande verlichting eenvoudig aangepast kan worden aan de huidige eisen. Zo kan men eenvoudig een energiezuinig systeem installeren en dus veel geld besparen.
            

Neem de proef op de som!
Verdien uw investering terug in 1 tot maximaal 5 jaar!
   

Meten is weten

De periode waarin de   investering terug verdiend wordt kan Ledlighting B.V. u garanderen door het   plaatsen van een proefopstelling. Door het plaatsen van een verbruiksmeter op   de proefopstelling en het verzorgen van lichtmetingen zijn er geen raadsels   over hetgeen u gaat besparen. Neem daarom geheel vrijblijvend de proef op de   som! Neem contact op met ons op voor   meer informatie of maak een afspraak voor het uitwerken van een   verlichtingsplan.