Industriële toepassingen

LED armaturen van LedLighting B.V.:
Voor alle (industriële) toepassingen.

Energie besparen. Dat staat toch ook op uw agenda? Maar u wilt in uw industriële ruimte ook de allerbeste verlichting. Het gaat immers om de veiligheid én productiviteit van uw medewerkers. Met ons brede assortiment LED verlichting neemt LedLighting BV u deze uitdaging moeiteloos uit handen.

Ledlighting B.V. biedt onder andere maatwerk in LED verlichting voor:   

  • Magazijnen (zelfs van 14 meter en hoger)​
  • Productieruimtes​
  • Koel- en vriescellen
  • Zwembaden en sporthallen​
  • Parkeergarages
  • Winkelcentra
  • Openbare Verlichting.

LED verlichting in een aluminium profiel: perfecte warmtehuishouding
LedLighting B.V. plaatst haar LED armaturen in aluminium profielen. De kwaliteit van onze LED lichtsystemen heeft zo een enorme voorsprong: onze drivers worden gemiddeld 10°C minder warm dan die van andere leveranciers, hierdoor gaan zij gemiddeld 50% langer mee. Door deze unieke warmtehuishouding functioneert LedLighting BV verlichting uitstekend in hoge omgevingstemperaturen. Dus ook bij temperaturen hoger dan 35 graden (en dat is het onder een dak al gauw) blijft de economische levensduur van onze LED armaturen 70.000 branduren.

Minder armaturen, minder onderhoud
Dankzij de goede warmtehuishouding kunnen wij meer vermogen op armaturen plaatsen. Resultaat? Een nóg hogere lumen-output. U heeft dus minder armaturen nodig voor hetzelfde lichtresultaat. Lees: een lagere investering en minder onderhoud. Klik op de afbeelding van de grafiek om deze te vergroten.
 

 

Specialist in LED magazijnverlichting
LED verlichting in hoge magazijnpaden? LedLighting B.V. is de absolute specialist. Onze diepstralende LED armaturen halen een toprendement tot 26 meter hoogte. Terwijl semi diepstralende lenzen juist optimaal resultaat bieden vanaf 4 tot 12 meter hoogte. Of heeft u liever lensoptiek LED met een goede UGR? Hoe dan ook, LED verlichting in magazijnpaden is beslist maatwerk en wij kijken nauwgezet welke LED armaturen bij uw situatie passen. (Ledlijnen of Highbay armaturen, etc.) Het liefst hangen we verschillende types proefverlichting bij u op. Want dat is dé manier om het juiste armaturen te kiezen.

Dynamische LED verlichting voor nóg meer besparing
Bij LedLighting B.V. kiest u tussen verschillende drivers: standaard aan/uit, 1-10V en DALI en CANbus. Met de DALI- en 1-10V-drivers is het mogelijk zonder een besturingssysteem Dynamische Ledverlichting te realiseren. Desgewenst voeren wij DALI drivers uit met Constant Light Output of Canbus drivers om totale intelligentie te creëren. Dit eventueel in combinatie met andere CANbus hardware (bijv. energiemonitoring) te koppelen en te monitoren via één centraal daarvoor ingerichte PC systeem.

Noodverlichting geïntegreerd
Wenst u daarnaast decentrale-, semi decentrale- of centrale noodverlichting? Die integreren wij op unieke wijze in onze armaturen. LedLighting BV is namelijk als enige leverancier gecertificeerd om twee groepen in één vlakkabel te voeren. Meer weten? Klik hier.

Gecertificeerd én aftrekbaar volgens EIA
LED armaturen van LedLighting B.V. voldoen aan alle relevante Europese richtlijnen. Zij hebben een CE-markering en zijn TÜV gekeurd, de bijbehorende documenten kunt u bij ons op vragen. Tevens zijn onze armaturen getest en gepubliceerd bij testinstituut Olino, de testrapporten zijn op de website te downloaden.

Bovendien heeft LedLighting B.V. voor haar LED-verlichting het LM80 rapport. De duurzame LED armaturen voldoen aan alle eisen voor de Energie Investering Aftrek (EIA): een aanzienlijk deel van de investering is aftrekbaar.