Logistiek Distributie Centrum “Fource Breda”

Samen met vaste installatie partner Omega Installatie Techniek Schijndel, heeft LedLighting BV het vertrouwen gekregen om gezamenlijk dit fantastische project tot een succes te brengen.

Vanaf het begin van dit project was duurzaamheid en planning een belangrijke doelstelling waarna  Fource Logistics Breda, Omega Installatie Techniek BV de opdracht gunde, gezamenlijk met LedLighting BV startte de engineering voor dit project. Een strakke planning moest ervoor zorgen dat de benodigde led oplossingen zowel voor de kantoren als het magazijn verdeeld over Begane grond en 2 verdiepingen, moesten voldoen aan de vooraf gestelde voorwaarden en alles moest op tijd geleverd worden in een strak geregisseerd leveringsschema verdeeld over verschillende bouwfases.

Ruim 1600 meter led lichtlijn van het type ILFS waarin 611 led armaturen zijn verwerkt en tevens voorzien van Dali gestuurde sensoren. Die in de lijn geplaatst in de magazijn gangen die moeten voorkomen dat overbodig branden, intelligent terug gedimd en uitgeschakeld worden. Tevens zijn in alle lijnen Batterypacks verwerkt om te voorkomen dat bij spanning uitval de verlichting uitgaat en het donker wordt in de ruimte en derhalve minimaal blijft branden. Voor de bijbehoren kantoren zijn voor alle ruimtes een 60-tal ULPL Led panels en ULDL Downlighters geleverd.

Het uiteindelijke resultaat is er één dat er mag zijn. Een optimale lichtverdeling met bijbehorende besturing en de onderlinge ervaringen met Omega Installatie Techniek BV zijn middels de goede samenwerking, perfect verlopen. Kortom genieten van dit mooie project en op naar het volgende project.

        

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs, telefonisch naar LedLighting BV, via een emailbericht of ga naar onze webpagina. Dat geldt ook wanneer u meer beeldmateriaal wenst.

 

 

Gerelateerde producten