P&R Uithof Utrecht

P&R de Uithof  direct naast het UMC in Utrecht

Eind 2013 heeft LedLighting b.v. het P+R gebouw de Uithof voorzien van meer dan 2600 LED verlichtings armaturen. Het gebouw staat bij de aansluiting van De Uithof op de A28, naast het sportcentrum Olympos. Het is  een project waarbij gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht en de Hogeschool Utrecht nauw hebben samenwerkt. Het gaat om een compact, transparant vormgegeven ontwerp. Op een relatief beperkte ruimte wordt parkeergelegenheid gemaakt voor bijna 2000 auto’s, terwijl onder hetzelfde gebouw een bushalte, fietsenstalling en een tramperron komen.

Voor de verlichting is voor het inlijn principe gekozen (ILF) dat hier volledig met actieve bediening d.m.v. een eigen PC applicatie (LED server) en bewegingssensoren is uitgerust om een nog voordeliger energiebeeld te krijgen. (Geen activiteit minder tot geen verlichting)

Het gehele concept is samen met de opdrachtgever en de eindgebruiker uitgewerkt, de lichtbeleving is daar waar nodig door het gebruik van de LED server applicatie volledig naar wens aan te passen.

 

 

 

Gerelateerde producten