Rob Haver Mannenmode

Rob Haver Mannenmode is al ruim twee decennia een begrip in Helmond en omstreken. Niet alleen de verkoop van de exclusief gedistribueerde merken maken de winkel bij haar klanten geliefd. De persoonlijke band met de klant en de servicegerichtheid zijn daarbij evenzo van belang.

De winkel van Rob Haver Mannenmode wordt gekenmerkt door een ruime en warme opzet en zinnenprikkelende productpresentaties. Zo is er een aparte schoenenwand, met hoogwaardige en uniek vormgegeven schoenen. Daarnaast wordt de etalage elke drie weken van een nieuwe inrichting voorzien. De etalages verbeelden niet alleen de collectie, maar vooral ook het gevoel van de kleding.

Rob Haver Mannenmode wil ook graag duurzaam ondernemen en heeft daarom voor de gehele winkel een totale ledoplossing aangekocht bij Ledlighting BV.

Samen met Ledlighting BV is zowel de etalage als de volledige winkel voorzien van onze TBL armaturen. meer dan 50 stuks TBL Led Bananenspots en voor de etalage TBL Railspots

Het resultaat mag er zijn, het team van Ledlighting BV en het team van Rob Haver mannenmode zijn enorm blij en trots dat we op deze lokatie midden in het centrum van Helmond dit Duurzame lichtpunt als eyecatcher tot stand hebben mogen brengen.

Gerelateerde producten