Toepassing TBL-UVC5 Scholen

Schone en gezonde lucht. Het kan! In elke ruimte.

De TBL-UVC5 rekent voor 99,9% af met virussen, bacteriën en schimmels.

We weten nu meer dan tevoren, dat virussen, zoals het Coronavirus COVID-19, bacteriën en schimmels zich eenvoudig verspreiden door de lucht. Bij het hoesten, niezen en praten komen er minuscule vloeistofdruppeltjes, aerosolen, in de lucht. Via de luchtwegen dringen deze aerosolen het lichaam binnen en zorgen zo voor besmetting. Met name in niet of slecht geventileerde ruimtes blijven deze druppeltjes uren rondzweven, wat het risico op besmetting onnodig vergroot. Daarom is het belangrijk om gesloten ruimtes als scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca ruimtes, productiebedrijven, sportscholen en meer optimaal te desinfecteren.

Gezonde en schone lucht met de TBL-UVC5 luchtreiniger

TBL Luchtreiniger en dimbaar LED-armatuur ineen

Ledlighting- TBL, presenteert een gesloten luchtreiniger met bestaande UVC desinfecteringstechniek. Uitgerust met een afstandsbediening en voorzien van een stille modus voor vergaderingen.

Werking van de TBL-UVC5 luchtreiniger

Een krachtige ventilator leidt de binnenlucht naar het systeem. Door het eerste filter worden deeltjes fijnstof weggenomen. De lucht wordt vervolgens geleid naar de UVC kamer, waar de UVC lichtbron samen met de speciale reflectoren, de bacteriën en virussen desinfecteren. De van bacteriën en virussen gezuiverde lucht wordt vervolgens door het HEPA filter, bekend van de luchtzuivering in vliegtuigen, weer in de ruimte teruggebracht. De UVC lichtbron bevindt zich in een afgesloten gedeelte in de luchtreiniger, waardoor de straling geen gevaar vormt voor mensen en dieren.

De TBL-UVC5 luchtreiniger is uitermate geschikt voor scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca ruimtes, productiebedrijven, sportscholen en meer.

Onze TBL-UVC5 luchtreiniger met LED-panel met drie kleurtemperaturen voldoet aan alle gestelde eisen en is voorzien van alle benodigde keurmerken.

Interessant, hier wil ik meer van weten.*

*Laat hier je contactgegevens achter en wij zorgen dat je de brochure over onze TBL-UVC5 luchtreiniger met LED-panel snel ontvangt.

Luchtreiniger en dimbaar LED-armatuur ineen

De TBL-UVC5 luchtreiniger is uitgerust met een zuinig en dimbaar LED-armatuur met instelmogelijkheden op kleurtemperatuur. Dit maakt variatie tussen sfeerlicht en optimaal werklicht mogelijk. Past in bestaande systeemplafonds en is ook te gebruiken als zelfstandige opbouwunit met behulp van bijgeleverde ophang- en valbescherming kabels.

Het display op de luchtreiniger geeft aan wanneer filters of UVC lichtbron aan vervanging toe zijn. Behuizing van wit gemoffeld hoogwaardig roestvrijstaal. Het ingebouwde LED-panel is leverbaar in CCT, instelbaar via afstandsbediening, Warm-wit (3000K), Normal Wit (4000K), Cool-wit (5000K).

Vraag voor specificaties onze brochure aan.

Voordelen TBL-UVC5 luchtreiniger

 • BEWEZEN TECHNIEK
  De UVC lichtbron in de luchtreiniger doodt 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht. Een krachtige ventilator leidt de binnenlucht naar het systeem. Het eerste filter verwijdert deeltjes fijnstof. Vervolgens desinfecteren de UVC lichtbron en de speciale reflectoren in de UVC kamer de bacteriën en virussen. De van bacteriën en virussen gezuiverde lucht gaat door het HEPA filter, bekend van de luchtzuivering in vliegtuigen, terug de ruimte in.
 • VEILIG
  De UVC lichtbron is onzichtbaar verwerkt in de luchtreiniger.
 • URGENTIE VANWEGE COVID-19
  Belangrijke aanvulling op bestaande maatregelen, door het terugdringen van besmetting via de lucht in alle soorten ruimtes.
 • INGEBOUWDE TIJDKLOK
  Desinfectie van ruimtes na gebruik.
 • INGEBOUWDE LED TROFFEL ARMATUUR
  Met instelbare lichtkleur en dimstanden.
 • GEBRUIKSGEMAK
  Afstandsbediening.
 • MONTAGEGEMAK
  In bestaand systeemplafond of hangend via staaldraad of draadeind.
 • INCLUSIEF MONTAGE
 • KORTE LEVERTIJD
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BESTELLEN
 • SNEL EN BETROUWBAAR

 

Producten

TBL-UVC5-6060 luchtreiniger

TBL luchtreiniger met UVC techniek panel 60x60cm (58x58cm)

Onderdelen

 • TBL UVC HEPA Filter cassette
 • TBL UVC (Koolstof) Filter cassette
 • TBL UVC Buis

Brochure aanvragen

Extra informatie
Wilt u meer weten over dit project?