Eenvoudige Installatie en weinig onderhoud!

Infrarood panelen zijn niet moeilijk om zelf te installeren, maar niet iedereen heeft hiervoor het juiste materiaal thuis beschikbaar of er de tijd voor. Daarom is het goed om te weten dat er een professionele installatieservice voor infrarood panelen beschikbaar is onze partners. De ervaren monteurs, komen op afspraak langs om de bestelde infrarood panelen en thermostaten te installeren. 

Dit gebeurt tegen een vaste vooraf vastgestelde prijs per paneel en de monteur hangt alles op en regelt het instellen van de thermostaat. En natuurlijk vertrekt hij pas als alles werkt!

De installatieservice kan simpelweg worden gepland via ons contavt en/of partner en op die manier tegelijk met het infrarood paneel en de thermostaat worden besteld. De bestelling wordt vervolgens op uw adres geleverd en er wordt telefonisch een afspraak gemaakt voor de installatie. Vaak kan dit al binnen 2 weken worden gerealiseerd! Let op de installatie kan in elk specifieke geval variëren en zal dan ook apart worden geoffereerd

De voordelen van onze installatieservice infrarood panelen op een rijtje:

  • Vaste prijs per paneel, dus geen verrassingen
  • Ervaren monteurs
  • De monteur vertrekt pas als alles werkt
  • Installatie kan vaak al binnen 2 weken worden gerealiseerd na akkoord prijsopgave.