Wat zijn de voordelen van Infrarood verwarming?

Ondanks de mogelijkheid om gas-, olie- en vaste brandstof infraroodstralers te kopen, stellen wij voor om elektrische infraroodpanelen in huis te gebruiken, omdat u bij de installatie van de panelen geen leidingen of brandstofopslag hoeft te integreren. Er zijn ook geen directe emissies verbonden aan het gebruik van de elektrische panelen (en als u ze gebruikt in combinatie met zonnepanelen krijgt u 100% emissievrije verwarming). Ze kunnen ook hoog op de muren of het plafond worden geplaatst, zodat ze gemakkelijk uit de buurt van huisdieren en kinderen kunnen worden gehouden (ze worden ongeveer even warm als een standaard radiator).

             ------------------------------------------------------------------------------------

 

1 TBH INFRAROOD VERWARMING IS 100% NATUURLIJK VOOR ONS LIJF EN ONS WELZIJN.

Het menselijk lichaam is ontworpen om infrarode golven te ontvangen en uit te zenden. Verre Infraroodverwarming werkt op basis van zacht, langgolvig infrarood dat de lucht binnendringt en vaste stoffen verwarmt. Als u houdt van de warmte van de zon dan zult u genieten van het gevoel dat u krijgt van uw nieuwe infrarood verwarmingssysteem.

2 TBH INFRAROOD VERWARMING VERWARMT GEEN LUCHT, MAAR DE STOF VAN HET GEBOUW.

Het is anders dan de meer traditionele verwarmingssystemen die alleen de lucht verwarmen. Het weefsel van het gebouw kan de warmte langer vasthouden, waardoor een beter thermisch comfort ontstaat. Uw woning zal dus niet alleen warmer en gezelliger zijn, maar er zal ook minder stof zijn, en voor astma- en allergiepatiënten, minder verontreinigende stoffen om in te ademen.

3 MINDER DAMP EN SCHUIM ALS TBH INFRAROOD VERWARMING de muren verwarmt en ze droog houdt.

Dit betekent dat er geen vocht of schimmel uw decoraties kan verpesten en dat de hele kamer dezelfde temperatuur bereikt.

4 STERK VERMINDERD ENERGIEVERBRUIK.

De ervaring leert dat een voldoende geïsoleerd gebouw dat is uitgerust met infraroodsystemen en -regelingen een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik kan verwachten.

Bijna 100% van de elektrische energie die door infraroodverwarmingen wordt gebruikt, wordt omgezet in warmte. Onze infraroodsystemen bieden eigenaars een ongekend niveau van controle over de temperatuur en het energieverbruik van hun woning, en bieden een hoger thermisch comfort. In vergelijking met andere gasolie- of elektrische oplossingen bespaart infraroodverwarming tussen de 30 en 60% van het jaarlijkse energieverbruik. 

5 TBH INFRAROOD  VERWARMING VEREIST GEEN ONDERHOUD OF ONDERHOUD.

Onze verwarmer gebruiken solid state elementen in tegenstelling tot water gebaseerde verwarming of ventilator gestuurde systemen, die vaak onderhoud, inspectie en reparatiekosten vereisen. TBH Infrarood kachels en controle producten zijn gecertificeerd volgens de nationale veiligheidsnormen. 

6 TBH INFRAROOD  VERWARMING is volledig vrij van alle koolstofemissies.

Bij gebruik met elektriciteit geproduceerd door wind of zonne-energie, is het een van de enige verwarmingssystemen die echt kan beweren 100% koolstofvrij te zijn.

              ----------------------------------------------------------------------

 

Voordelen algemeen:

 

1 100% Energie-efficiënt

100% van de elektrische energie die door infraroodsystemen wordt gebruikt, wordt omgezet in warmte. Infraroodpanelen bieden eigenaars een ongekende controle over de temperatuur en het energieverbruik van hun woning. Onderzoek toont aan dat een voldoende geïsoleerd gebouw, uitgerust met infraroodpanelen, een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik kan verwachten, waaronder:

Tot 25% minder gasverwarming

Tot 50% besparing op centrale verwarmingssystemen op olie

tot 60% minder elektrische verwarming.

Infraroodverwarming is gebaseerd op een veel lagere watt-per-kubieke meter verhouding dan gas- en oliesystemen - wat betekent dat het potentieel voor financiële besparingen in bijna alle gevallen groter is.

 

2 100% regelbaar

Net als conventionele verwarmingssystemen kunnen ver infrarood verwarmingsproducten worden geregeld door een reeks programmeerbare thermostaten, ontvangers en sensoren. TBH biedt producten voor:

Individuele kamers / zones

Individuele toestellen (plug-in thermostaat)

Gebouw Beheer Systemen (BMS)

Passief Infrarood Sensoren (PIR's)

Ontvangers en thermostaten kunnen bedraad of draadloos zijn.

 

3 100% veilig

Infrarood is een gezonde vitale warmte - het recreëert effectief de troostende warmte van de zon. Ons lichaam absorbeert en straalt van nature dezelfde soort warmte uit, en infraroodverwarming biedt standaard de volgende gezondheidsvoordelen:

Infraroodwarmte verwarmt het menselijk lichaam comfortabeler dan verwarmde luchtstromen.

In tegenstelling tot traditionele convectieverwarming trekt infraroodverwarming veel minder stof, pollen en bacteriën in de lucht aan - ideaal voor bewoners met allergieën of astma.

Verre infrarood is een algemeen erkende vorm van natuurlijke gezondheidszorg geworden en wordt gebruikt bij fysiotherapie en reumabehandelingen.

Verre infraroodgolven stimuleren de bloedsomloop en helpen daardoor blessures sneller te genezen.

 

4 Langer warm

In plaats van de lucht in de ruimte te verwarmen en te laten circuleren, zoals bij traditionele verwarmingssystemen, verwarmt infrarood u rechtstreeks en ook de stof zelf van uw gebouw. Dit omvat de muren, het meubilair en alle andere voorwerpen in de ruimte.

Deze voorwerpen geven dan langzaam en gestaag warmte aan u af, wat het effect van het infrarood verwarmingssysteem nog versterkt. Steen bijvoorbeeld, gebruikt in de constructie van een gebouw, zal een aanzienlijke hoeveelheid warmte absorberen en deze na verloop van tijd weer afgeven. Het eindresultaat is dat uw gebouw langer warm blijft, zodat u uw verwarming minder vaak hoeft te laten draaien en uw energierekening lager blijft.

 

5 Eenvoudige installatie en weinig onderhoud

Infraroodverwarmingssystemen hebben geen bewegende delen, waardoor ze snel kunnen worden geïnstalleerd en de kans op problemen en storingen sterk afneemt. In tegenstelling tot verwarming op waterbasis of systemen met ventilator, die reparatiekosten of de behoefte aan vervangende onderdelen met zich mee kunnen brengen, vereist infrarood technologie vrijwel geen onderhoud of service.

Bij de installatie van infrarood verwarmingssystemen houdt TBH rekening met het huidige niveau van isolatie en warmteverlies van een woning - samen met overwegingen zoals het energieverbruik per kamer en de gedragsgewoonten van de bewoners. Alle TBH infrarood verwarmingspanelen en bedieningsproducten zijn gecertificeerd volgens nationale veiligheidsnormen en worden geïnstalleerd door hoog opgeleid personeel.

               ---------------------------------------------------------------------

 

Infrarood geeft warme, niet uitdrogende warmte. Het benadert het natuurlijke effect van de zon zonder de schadelijke Uv-stralen.

Het verwarmt de voorwerpen en uzelf op een zeer energie-efficiënte manier. De verwarmer kunnen warmte leveren waar en wanneer u dat nodig heeft in een zone, op een individuele thermostaat of regelaar. Ze kunnen ook worden gebruikt om uw hele huis te verwarmen. Zoneverwarming is bijzonder effectief om de totale verwarmingskosten te beperken. Het is niet nodig een heel huis te verwarmen als u slechts een paar kamers gebruikt op bepaalde momenten van de dag. Met infraroodverwarming per zone kunt u de kamers verwarmen die u nodig hebt.

- De bedrijfskosten voor infraroodverwarming zijn bijzonder laag in vergelijking met andere methoden van huis- of ruimteverwarming.

- De verwarmingspanelen kunnen een plaatje zijn, een mooi kunstwerk of gewone panelen die op de muren of uw plafond worden geplaatst.

- Infrarood verwarmingspanelen zijn zeer onderhoudsarm, zonder filters of uitlaten/buizen om schoon te houden.

- Ze zijn zeer duurzaam met een levensduur van meer dan 100.000 uur.

-De verwarmingspanelen kunnen individueel of met intelligente draadloze bediening worden aangestuurd.

              ----------------------------------------------------------

 

Infraroodverwarming of IR-verwarming wint snel terrein als het verwarmingssysteem bij uitstek voor thuis of op kantoor. Infraroodverwarming heeft vele voordelen.

De voordelen van infraroodverwarming

■ Infrarood verwarmingspanelen zijn uiterst energie-efficiënt en kunnen het energieverbruik tot 50% verminderen.

■ De kosten van infraroodverwarming blijven laag omdat er geen hoge installatiekosten zijn. Een eenvoudig stopcontact volstaat om van start te gaan.

■ Het is een zeer comfortabele manier van verwarmen, die ook gunstige gezondheidseffecten heeft.

■ Infraroodpanelen zijn zeer milieuvriendelijk: naast de lage energiekosten zijn de verwarmingspanelen gemaakt van gerecycleerd materiaal.

              ------------------------------------------------------------------- 

 

Extra Voordelen

Energiebesparing:  Tot 50% goedkoper dan conventionele centrale verwarming op gas

Droge muren: Vermindert condensatie, schimmel en meeldauw

Vermindert vocht in metselwerk

Eenvoudige installatie: Vrijstaand, aan de muur of aan het plafond gemonteerd

Geen sanitair, boiler of schoorsteen nodig

Geen onderhoud of service nodig

Onmiddellijke warmte: Panelen geven na 30 seconden infrarood warmte af

Volledig aanpasbaar verwarmingssysteem

Comfortabele warmte bij een lagere thermostaatstand

Milieuvriendelijk

Gezonde warmte: ideaal voor astmapatiënten, helpt de bloedsomloop, stimuleert de stofwisseling

Geen lawaai, stank of uitstoot

5 jaar garantie

15-20 jaar levensduur

             -----------------------------------------------------------------

 

De belangrijkste voordelen van infrarood verwarmingspanelen

Duurzame energiebesparing

Veilige technologie.

Flexibel, modern ontwerp

Betaalbare prijzen

Eenvoudige installatie zonder ingrijpende aanpassingen aan het interieur Intuïtieve bediening


Ruimtelijke flexibiliteit

Vijf jaar garantie Onderhoudsvrije werking

Indien infraroodpanelen worden gebruikt als primaire verwarmingsbron in huis, kunnen bij uw energieleverancier preferentiële tarieven worden aangevraagd die ook gelden voor het gebruik van andere elektrische apparaten.