TBL-UVC5 luchtreiniger

Schone en gezonde lucht. Het kan! In elke ruimte.

De TBL-UVC5 rekent voor 99,9% af met virussen, bacteriën en schimmels.

We weten nu meer dan tevoren, dat virussen, zoals het Coronavirus COVID-19, bacteriën en schimmels zich eenvoudig verspreiden door de lucht. Bij het hoesten, niezen en praten komen er minuscule vloeistofdruppeltjes, aerosolen, in de lucht. Via de luchtwegen dringen deze aerosolen het lichaam binnen en zorgen zo voor besmetting. Met name in niet of slecht geventileerde ruimtes blijven deze druppeltjes uren rondzweven, wat het risico op besmetting onnodig vergroot. Daarom is het belangrijk om gesloten ruimtes als scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca ruimtes, productiebedrijven, sportscholen en meer optimaal te desinfecteren.

Gezonde en schone lucht met de TBL-UVC5 luchtreiniger

TBL Luchtreiniger en dimbaar LED-armatuur ineen

Ledlighting- TBL, presenteert een gesloten luchtreiniger met bestaande UVC desinfecteringstechniek. Uitgerust met een afstandsbediening en voorzien van een stille modus voor vergaderingen.

 

 

 

 

Werking van de TBL-UVC5 luchtreiniger

Een krachtige ventilator leidt de binnenlucht naar het systeem. Door het eerste filter worden deeltjes fijnstof weggenomen. De lucht wordt vervolgens geleid naar de UVC kamer, waar de UVC lichtbron samen met de speciale reflectoren, de bacteriën en virussen desinfecteren. De van bacteriën en virussen gezuiverde lucht wordt vervolgens door het HEPA filter, bekend van de luchtzuivering in vliegtuigen, weer in de ruimte teruggebracht. De UVC lichtbron bevindt zich in een afgesloten gedeelte in de luchtreiniger, waardoor de straling geen gevaar vormt voor mensen en dieren.

De TBL-UVC5 luchtreiniger is uitermate geschikt voor scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca ruimtes, productiebedrijven, sportscholen en meer.

Onze TBL-UVC5 luchtreiniger met LED-panel met drie kleurtemperaturen voldoet aan alle gestelde eisen en is voorzien van alle benodigde keurmerken.

Interessant, hier wil ik meer van weten.*

*Laat hier je contactgegevens achter en wij zorgen dat je de brochure over onze TBL-UVC5 luchtreiniger met LED-panel snel ontvangt.

 

Luchtreiniger en dimbaar LED-armatuur ineen

De TBL-UVC5 luchtreiniger is uitgerust met een zuinig en dimbaar LED-armatuur met instelmogelijkheden op kleurtemperatuur. Dit maakt variatie tussen sfeerlicht en optimaal werklicht mogelijk. Past in bestaande systeemplafonds en is ook te gebruiken als zelfstandige opbouwunit met behulp van bijgeleverde ophang- en valbescherming kabels.

Het display op de luchtreiniger geeft aan wanneer filters of UVC lichtbron aan vervanging toe zijn. Behuizing van wit gemoffeld hoogwaardig roestvrijstaal. Het ingebouwde LED-panel is leverbaar in CCT, instelbaar via afstandsbediening, Warm-wit (3000K), Normal Wit (4000K), Cool-wit (5000K).

Vraag voor specificaties onze brochure aan.

 

 

Voordelen TBL-UVC5 Luchttreiniger

 • BEWEZEN TECHNIEK
  De UVC lichtbron in de luchtreiniger doodt 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht. Een krachtige ventilator leidt de binnenlucht naar het systeem. Het eerste filter verwijdert deeltjes fijnstof. Vervolgens desinfecteren de UVC lichtbron en de speciale reflectoren in de UVC kamer de bacteriën en virussen. De van bacteriën en virussen gezuiverde lucht gaat door het HEPA filter, bekend van de luchtzuivering in vliegtuigen, terug de ruimte in.
 • VEILIG
  De UVC lichtbron is onzichtbaar verwerkt in de luchtreiniger.
 • URGENTIE VANWEGE COVID-19
  Belangrijke aanvulling op bestaande maatregelen, door het terugdringen van besmetting via de lucht in alle soorten ruimtes.
 • INGEBOUWDE TIJDKLOK
  Desinfectie van ruimtes na gebruik.
 • INGEBOUWDE LED TROFFEL ARMATUUR
  Met instelbare lichtkleur en dimstanden.
 • GEBRUIKSGEMAK
  Afstandsbediening.
 • MONTAGEGEMAK
  In bestaand systeemplafond of hangend via staaldraad of draadeind.
 • INCLUSIEF MONTAGE
 • KORTE LEVERTIJD
 • VEILIG EN GEMAKKELIJK BESTELLEN
 • SNEL EN BETROUWBAAR

 

Producten

TBL-UVC5-6060 luchtreiniger

TBL luchtreiniger met UVC techniek panel 60x60cm (58x58cm)

Onderdelen

 • TBL UVC HEPA Filter cassette
 • TBL UVC (Koolstof) Filter cassette
 • TBL UVC Buis

 

 17-03-2022

De Specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUVIS) is een uitkering voor gemeenten om het binnenklimaat van bestaande schoolgebouwen te verbeteren. Het gaat vooral om de financiering van bouw- en installatiekosten.

Het budget van de SUVIS-regeling is in 2021 opgehoogd. De SUVIS ging daarom weer open van 1 oktober 2021 tot en met 31 januari 2022. Omdat er nog budget is, blijft de SUVIS open tot en met 30 april 2022 17:00 uur. Bij deze verlenging veranderen de voorwaarden en het budget niet.

De regeling was eerder open van 4 januari 2021 tot en met 30 juni 2021. Een deel van de aanvragen is toen niet beoordeeld omdat het budget overtekend was. Dit betekent dat het aantal aanvragen hoger was dan het beschikbare budget. Deze aanvragen beoordelen we alsnog. U leest hier meer over bij ‘Aanvragen’ en in de Staatscourant van 3 september 2021 (zie onderaan deze pagina).

U vraagt deze eenmalige uitkering als gemeente aan per project: 1 project per aanvraag. Een project betreft 1 of meerdere schoolgebouwen op dezelfde locatie. Het aantal aanvragen dat u mag indienen is onbeperkt. U krijgt maximaal 30% van de totale kosten en in totaal maximaal € 1 miljoen per aanvraag. U krijgt dit bedrag als voorschot.

Deze regeling voeren wij uit in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Wij doen dit in overeenstemming met de minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media.

Voor wie is de regeling?

Gemeenten vragen deze regeling aan voor het verbeteren van het binnenklimaat van bestaande schoolgebouwen in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Het schoolgebouw moet mede of uitsluitend worden gebruikt door een school die het Rijk bekostigt. In de regeling staan een paar uitzonderingen die niet voor deze regeling in aanmerking komen, zoals verticale scholengemeenschappen en agrarische opleidingscentra. Kijk de publicatie van de SUVIS-regeling in de Staatscourant van 30-10-2020 hierop na (zie onderaan deze pagina).

De SUVIS kan alleen gebruikt worden voor het deel van het gebouw waar de school zit. En dus niet voor de sporthal of kinderopvang ergens anders in het gebouw. Is een deel van het gebouw nieuwbouw? Dan kunt u de uitkering ook niet gebruiken voor dat nieuwe deel.

Budget

Het totale budget voor deze regeling is na de ophoging € 200 miljoen (minus uitvoeringskosten). De specifieke uitkering is maximaal 30% van de totale kosten. Vanuit de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onderwijshuisvesting kunnen gemeenten en schoolbesturen samen afspraken maken over de overige 70%. Per project ontvangt u maximaal:

 • € 150.000 voor een of meer schoolgebouwen met in totaal minder dan 250 leerlingen
 • € 210.000 voor een of meer schoolgebouwen met in totaal 250 tot 500 leerlingen
 • € 420.000 voor een of meer schoolgebouwen met in totaal 500 tot 1.000 leerlingen
 • € 800.000 voor een of meer schoolgebouwen met in totaal 1.000 tot 2.000 leerlingen
 • € 1.000.000 voor een of meer schoolgebouwen met in totaal 2.000 leerlingen of meer

Het gaat hierbij om het aantal leerlingen op 1 oktober 2020. Deze datum geldt voor alle aanvragers (van voor 1 juli 2021 en van na 1 oktober 2021).

SUVIS subsidieregeling aanvragen

   

 

Naam: *
E-mailadres: *
Brochure aanvragen: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring.