Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Verlichting voor de gymzaal en sporthal

Verlichting die de doelen verheldert
TBL Ledverlichting voor gymzaal en sporthal van de school

Verlichting voor de sporthal en gymzaal van een school is van vitaal belang voor het creëren van een optimale sport- en leeromgeving. Onze verlichtingsoplossingen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sporthallen en gymzalen.

Door te investeren in hoogwaardige LED-verlichting voor sporthal en gymzaal, investeert de school in de algehele groei en ontwikkeling van leerlingen of studenten. De voordelen van onze nieuwe en energiezuinige verlichtingsoplossingen zijn:

  • Energie-efficiëntie: Kies voor de energiezuinige LED-oplossingen van Ledlighting om de kosten te verlagen en tegelijk voor een groenere wereld. Dit resulteert in langdurige financiële en milieuvriendelijke voordelen.
  • Duurzaamheid: Onze LED-verlichting is duurzaam en heeft een lange levensduur, wat betekent dat er minder onderhoud en vervanging nodig is, zodat onze school de middelen elders kan inzetten.
  • Accentverlichting: Gebruik accentverlichting om bepaalde elementen in de receptieruimte te benadrukken, zoals kunstwerken, het logo van de school of speciale items. Dit voegt visueel belang toe en trekt de aandacht.
  • Veiligheid: Goed verlichte sportfaciliteiten verminderen het risico op ongelukken en blessures, waardoor een veilige omgeving wordt gecreëerd voor alle leerlingen/studenten en leerkrachten.
  • Betere prestaties: Onze verlichting zorgt voor helder en gelijkmatig licht, waardoor de prestaties van onze schoolatleten kunnen worden gemaximaliseerd.
  • Digitale aansturing: Maak gebruik van een bedrade of draadloze digitale aansturing zoals DALI of Casambi voor de verlichting, zodat u de lichtniveaus kunt aanpassen aan verschillende behoeften en sferen. Dit kan handig zijn tijdens bijeenkomsten, presentaties of evenementen in de receptieruimte. Tevens verlaagd dit de energienota omdat het hele systeem te programmeren is en er geen onnodig licht brand (wij helpen ook graag bij de aansturing).
  • Kleurtemperatuur: Denk na over de kleurtemperatuur van de verlichting. Warmer licht (rond 2700-3000 Kelvin) kan een gezellige sfeer creëren, terwijl koeler licht (rond 4000-5000 Kelvin) een meer helderdere wittere uitstraling heeft.

Wilt u professioneel advies voor het bereiken van het beste eindresultaat? Wij adviseren u graag.

Neem contact op via ons telefoonnummer 0180 729900 of via mail.

Naar alle led armaturen