Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Zonnepanelen op plat dak

Benut ook ineffectieve ruimte voor energiebesparing
TBS Plug & Play zonnepanelen voor op het platte dak

Voor zonnepanelen op een plat dak hebben we een Plug & Play solar systeem. Deze Plug & Play zonnepanelen zijn ontworpen  om eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder noodzaak van complexe bedrading of professionele installatie. De Plug & Play solar systemen zijn bedoeld om het gemakkelijk te maken om zonne-energie te benutten.

Pluy & play zonnepanelen

Het concept van deze Plug & Play zonnepanelen voor een plat dak is gebaseerd op het idee dat de panelen kunnen worden aangesloten op een standaard stopcontact, vergelijkbaar met het aansluiten van een elektrisch apparaat. Onze systemen zijn voorzien van een geïntegreerde omvormer, die de gelijkstroom (DC) die door de zonnepanelen wordt gegenereerd, omzet in wisselstroom (AC) die geschikt is voor gebruik in huis en garage.

Gemakkelijke installatie op een plat dak

Het voordeel van onze Plug & Play zonnepanelen is dat ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en verplaatst. Dit maakt ze vooral geschikt voor huurders of mensen die in een woning wonen waar ze geen permanente wijzigingen kunnen aanbrengen. Daarnaast kunnen ze ook handig zijn voor mensen die graag zelf hun zonne-energiesysteem willen installeren zonder de hulp van professionals.

Ga groen en bespaar energie met onze Plug & Play zonnepanelen.

Naar Plug & Play zonnepanelen