Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Contact opnemen

Voor al uw vragen of indien u advies nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Onderhoud noodverlichting

Verlichting met visie, onderhoud met precisie
L&A Lichtontwerp en Advies voor het beste resultaat verlichting in het kantoor, de fabriek, de praktijk en de school

Het onderhoud van de noodverlichting voeren wij uit volgens uw persoonlijke onderhoudspakket. Wij leggen tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden alles vast met onze innovatieve app. Met deze app houden we nauwkeurig de locatie, de gedane werkzaamheden en de geschiedenis van het armatuur bij.

Blijf zorgen voor de veiligheid van de medewerkers en verleng de levensduur van de noodverlichting door gebruik te maken van ons uitgebreide noodverlichting onderhoudspakket. Ons pakket omvat 5 essentiële stappen;

1. Start-up

Onze experts beginnen met het in kaart brengen van de noodverlichting en bepalen hierbij de meest efficiënte route. Eventuele 'gewone' verlichting kan in het onderhouds-routeplan worden meegenomen.

2. Visuele Controle

Hier krijgt het noodarmatuur een grondige visuele inspectie, checken we de fysieke staat van uw noodverlichtingsarmaturen en zorgen ervoor dat ze in goede conditie verkeren. We inspecteren de behuizing, lenzen en andere componenten of tekenen van schade of slijtage. Indien nodig, vervangen we beschadigde onderdelen om de optimale werking van uw noodverlichting te waarborgen.

3. Functionele Controle

Om er zeker van te zijn dat uw noodverlichting goed werkt wanneer het erop aankomt, voeren we een uitgebreide functionele controle uit. We simuleren noodsituaties en controleren of de verlichting naar behoren werkt en gedurende de vereiste tijd blijft branden (batterijcheck). Eventuele tekortkomingen worden, indien in het pakket opgenomen, onmiddellijk gecorrigeerd.

4. Controle van sensoren

Hier controleren wij eventueel aanwezige sensoren van uw noodverlichting. Dit omvat bewegingssensoren, lichtsensoren en andere detectiemechanismen. We zorgen ervoor dat ze correct werken en in staat zijn om de verlichting te activeren wanneer dat nodig is. Dit verhoogt de efficiëntie van uw noodverlichting.

5. Schoonmaken

Ten slotte reinigen we, indien gewenst, uw noodverlichting om ervoor te zorgen dat stof, vuil en andere verontreinigingen de werking niet belemmeren. Schone lenzen en reflectoren verbeteren de lichtverspreiding en zorgen voor een optimale zichtbaarheid tijdens noodsituaties.

Aanvragen noodverlichting onderhoudspakket