Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Maak kennis met LedLighting B.V. 

LedLighting B.V. is in 2007 opgericht en gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige LED-verlichting, Solar systemen en Infrarood systemen. Onze missie is om duurzame en energiezuinige oplossingen te bieden die voldoen aan de gewenste (speciale) behoeften.

In een wereld waarin energie-efficiëntie en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, hebben we het omslagpunt van innovatie bereikt. Bij LedLighting B.V. geloven we sterk in de kracht van LED-verlichting en de voordelen die het biedt ten opzichte van traditionele verlichtingsoplossingen. LED-verlichting is niet alleen energiezuinig, maar biedt ook een langere levensduur, lagere onderhoudskosten en een betere lichtkwaliteit.

Ook voor zonnepanelen, infrarood systemen en domotica 

In 2022 hebben we ons portfolio uitgebreid met Infrarood systemen en in 2023 werd het assortiment uitgebreid met Solar systemen (Plug & Play Zonnepaneel systemen). Solar systemen maken gebruik van zonne-energie om elektriciteit op te wekken, waardoor huizen, vakantiewoningen, stacaravans, tiny houses en bedrijven hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen en besparen op energiekosten. Onze infrarood systemen bieden efficiënte verwarmingsoplossingen die zorgen voor een comfortabele en energiezuinige omgeving.

We zijn verheugd dat we vanaf het vierde kwartaal van 2023 onze domoticaproducten beschikbaar hebben. Ons doel hiermee is om slimme, geïntegreerde oplossingen te bieden die het comfort, de veiligheid en de efficiëntie van uw bedrijf of huis verbeteren. Met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen creëren we een naadloze ervaring waarin verschillende apparaten en systemen moeiteloos met elkaar samenwerken.

Maatwerk en innovatieve benadering

Bij LedLighting B.V. zijn we trots op onze innovatieve benadering en ons vermogen om maatwerkoplossingen te bieden aan onze klanten. We werken nauw samen met architecten, aannemers, elektriciens en andere professionals om oplossingen te ontwerpen die voldoen aan specifieke vereisten en esthetische voorkeuren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij alles wat we doen. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast hebben we een team van deskundige professionals die klaar staan om advies en ondersteuning te bieden aan onze klanten.

We streven naar langdurige relaties met onze klanten en streven ernaar om de beste service te bieden. Bedankt voor uw interesse in LedLighting B.V. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een duurzamere toekomst met innovatieve verlichtings- en energiesystemen.