Zoeken
Winkelmandje
Categorie├źn

Nieuw, Lanzini Flat, platte LED montagebalken

Nieuw, Lanzini Flat, platte LED montagebalken

Maak kennis met onze Lanzini Flat, platte LED montagebalken voor binnen en buiten. Beschikbaar in drie verschillende afmetingen en ontworpen om uw omgeving te transformeren met helder en duurzame verlichting.

Of u nu een winkel, kantoor, galerie of welke commerciële ruimte dan ook hebt, onze platte LED-balken bieden de flexibiliteit en veelzijdigheid die nodig is. Het eerste wat opvalt aan deze led montagebalken is het gestroomlijnde ontwerp. Met het platte profiel passen ze naadloos in elke omgeving en voegen ze een moderne esthetiek toe aan de ruimte. Deze LED-balken zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie, waardoor ze een indrukwekkende lichtsterkte hebben. 

Flexibiliteit van de Lanzini LED montagebalken

De flexibiliteit van de Lanizni Flat LED-balken is een van de grote voordelen. Met de stand-alone optie kun je ze individueel plaatsen en aanpassen aan jouw specifieke verlichtingsbehoeften. Maar dat is nog niet alles, de lijnverlichtingsoptie maakt gebruik van een slim koppelsysteem, waardoor er meerdere balken als lijn aan elkaar verbonden kunnen worden. Met deze optie ontstaat er een naadloze lichtlijn. Hiermee kun je consistente verlichting over een grotere ruimte realiseren, zonder onderbrekingen of donkere plekken. Het resultaat is een strakke, professionele uitstraling die indruk zal maken op jouw klanten en medewerkers.

Montagebalken met verschillende afmetingen

Wat betreft de afmetingen, bieden we drie verschillende opties aan om aan de specifieke behoeften in een project of ruimte te voldoen. Of het nu een kleine ruimte is of een grotere omgeving die sterkere verlichting nodig heeft, we hebben de juiste maat.

Maar laten we niet vergeten dat deze Lanzini Flat, platte LED-balken niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook energie-efficiënt. Ze maken gebruik van geavanceerde LED-technologie die minder energie verbruikt dan traditionele verlichtingssystemen. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op jouw energierekeningen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Verder is de IP-rating IP65 waardoor deze armaturen prima in vochtige ruimten of buiten zijn te gebruiken. De IK-waarde is IK08 wat betekent dat de Lanzini LED een sterke behuizing heeft. De armaturen zijn aan te sturen met DALI of gewoon aan- en uit te schakelen. Het is mogelijk om de armaturen uit te voeren met een noodstroomunit.

Naar de Lanzini Flat armaturen

Terug naar overzicht