Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

ILFS LED lichtlijnsystemen als lijnverlichtingILFSL aluminium led lijnverlichting Nederlands product uit Heinenoord. Ontworpen voor bedrijfshallen, magazijnen, parkeergarages en fabrieken.

Aluminium led lichtlijnen die perfect aansluiten op uw behoeften

In Heinenoord produceren wij aluminium LED lichtlijnensystemen voor o.a. bedrijfshallen, magazijnen, parkeergarages en fabrieken. Een écht Hollands product zou je kunnen zeggen.

Onze ILFS aluminium lijnverlichting is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van industriële en publieke omgevingen. Het duurzame aluminium materiaal garandeert een stevige constructie die tegen een stootje kan.

Wat maakt onze lichtlijnsystemen zo speciaal?

Allereerst is de ILFS aluminium lijnverlichting een Nederlands product waar we serieus trots op zijn. Dit betekent dat we alleen maar kwaliteit leveren. Niet alleen in levensduur, maar ook in lichtkwaliteit. Daarnaast zijn onze LED lichtlijnen uiterst energie-efficiënt, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de energiekosten.

De werkomgeving is belangrijk voor uw medewerkers

Wilt u het beste werkklimaat voor uw medewerkers en daardoor uw beste eindresultaat dan adviseren wij u graag. Wij maken kosteloos een afspraak om met u de situatie, en uw wensen en eisen bespreken.

Waarom een lichtcalculatie van de LED lijnverlichting?

We begrijpen dat elke ruimte uniek is, en iedereen zijn specifieke eisen heeft. De verlichting in een hoge ruimte zal bijvoorbeeld anders worden berekend dan de verlichting in een lagere ruimte. Ook kan de benodigde lichtsterkte voor de één anders zijn dan voor de ander omdat bij bepaalde werkzaamheden meer- of minder licht nodig is. In de lichtberekening houden we ook rekening met objecten zoals machines of andere zaken.

We streven naar een verlichtingsoplossing die perfect aansluit op uw behoeften.

Snelle montage en duurzame verpakking

We leveren onze LED lichtlijnen bij grotere aantallen zonder verpakking waardoor er geen tijd verloren gaat met uitpakken en geen geld verloren met het afval afvoeren.  De lichtlijnen worden in lange lengten aangevoerd voor een gegarandeerde snelle montage.

Kies voor onze hoogwaardige ILFS aluminium lijnverlichting, gemaakt in Nederland, en ervaar de voordelen van efficiënte, duurzame en hoogwaardige verlichting. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van het beste resultaat voor uw bedrijf.